Nu twee jaar geleden zei ik de pers vaarwel om een ander leven te beginnen. Mooi. Maar uiteindelijk miste ik het wel, die journalistiek.

Daarom deze website. Geen fulltimejournalistiek, maar journalistiek zoals ik het graag heb: lang, traag en doordacht, over personen of onderwerpen die me interesseren, maar niet – of niet naar mijn goesting – de reguliere pers halen.

Mark Grammens (1933-2017), de meest eigenzinnige journalist die Vlaanderen ooit gekend heeft, richtte er zijn onvolprezen Journaal voor op: de gedachte dat er geen enkel blad zo fris en goed gemaakt is als je eigen blad. Ik spreek hem niet tegen.

Om goed van start te gaan haal ik daarom graag het interview dat ik in 2013 met Mark Grammens had van de plank. Geniet ervan, lezer, en welkom op mijn website.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s